woensdag, november 29, 2023
Home Geen categorie Nieuwe audio speciaalzaak: AudioAanZee

Nieuwe audio speciaalzaak: AudioAanZee

0
Nieuwe audio speciaalzaak: AudioAanZee

NIEUWS – Zo vaak zien we het niet: een nieuwe audio speciaalzaak. Vandaar dat we er graag een berichtje aan besteden. In Den Helder zit nu AudioAanZee. Een winkel die zich richt op apparatuur die muziek eer aan doet…

AudioAanZee hifi winkelHet is een cliché natuurlijk: apparatuur verzamelen die de muziek eer aan doet. Emotie vertolken die de muzikant wil overbrengen. Toch zijn er maar weinig winkels die dit echt goed weten te doen. Luisteren naar de klant en de apparatuur op de smaak, wensen en eisen afstemmen. AudioAanZee probeert dit zo goed mogelijk te doen.

Vandaar dat Evert en Arien Rebel – de oprichters – op afspraak werken (vanuit huis). De merken die zijn hebben gekozen om mee te werken zijn: 47 Labs, Luxman, JM Reynaud, AMR, Furutech, ADL en Solidsteel. Alle modellen van deze merken zijn nu al leverbaar, maar in de toekomst willen ze het assortiment nog uitbreiden.

AudioAanZee
Achterbinnenhaven 110
1781 BG Den Helder
E: info@audioaanzee.nl
T: 0640361998
Website