donderdag, november 30, 2023
Home Geen categorie Pioneer komt met VSX-922

Pioneer komt met VSX-922

0
Pioneer komt met VSX-922

NIEUWS – Heel prettig als u net de VSX-921 hebt aangeschaft. Nu is er al de opvolger: amper een jaar na de introductie van de VSX-921. Pioneer noemt de opvolger heel voorspelbaar de VSX-922.

De VSX-921 heeft een award gewonnen. Het is – in ieder geval volgens het panel – een erg goed apparaat voor het geld. En eerlijk is eerlijk: u hoeft ook niet meer met zakken geld aan te komen om goed geluid te krijgen. Wie bijzonder goed of exceptioneel goed geluid wil zal wel wat dieper moeten graven.

Pioneer heeft bijzonder veel functies in de VSX-922 gestopt. Eigenlijk is het een beetje de trend geworden om zoveel mogelijk extra’s in een receiver te stoppen voor zo min mogelijk geld. In dit geval gaat het om een 7.2-receiver met netwerkstreaming, iPod usb-ingang, HD-geluid (24/192), internetradio en Airplay. Ongelooflijk, gezien de prijs van 530 euro.

Even over de in- en uitgangen. De VSX-922 beschikt over 6 hdmi-ingangen en natuurlijk een uitgang. Per kanaal kan de Pioneer 105 Watt leveren. In hoeveel Ohm is niet duidelijk.

In 2011 heeft Pioneer de iControlAV app geïntroduceerd. Helaas alleen voor Apple (naar wij weten). Deze is nu ook verbeterd en heeft een andere naam: iControlAV2012. U moet wel over een Apple iDevice beschikken om de app te kunnen gebruiken.

De VSX-922 kost 530 euro.