vrijdag, december 1, 2023
Home Geen categorie Synology vernieuwt Android-apps

Synology vernieuwt Android-apps

0
Synology vernieuwt Android-apps

NIEUWS – Synology heeft het nieuws zeker niet aan de grote klok gehangen, maar dat is geheel onterecht. De Nas-fabrikant heeft kortgeleden – wij hebben hem vandaag gezien – zijn smartphone- en tablet-apps voor de nassen geüpdatet. Het gaat om alle applicaties, dus: DS Photo, DS Finder, DS Cam en DS Audio. Met name DS Audio is een zeer grote verandering. Vandaar dat we die er even uitpikken en op video hebben vastgelegd. Immers: zien is altijd handiger dan beschrijven, nietwaar?

We hebben nog niet alles tot de bodem uitgezocht, daar hebben we nog niet de tijd voor gehad, maar wat opvalt is dat allereerst de interface totaal is omgegooid. Het is nu een erg handige split-screen, waarbij artiest, album, map, genre, lijsten of radio links blijven staan en de inhoud rechts in een groot scherm komt.

Tweede punt is dat alle dlna-compatible spelers nu aangestuurd kunnen worden. Inclusief xbmc en Sonos (uiteraard). Prettig is dat nu ook de volume-controle op Sonos werkt.

Tenslotte voelt de app sneller aan. Opdrachten gaan wat vlotter en ook op het volume reageren apparaten wat sneller.

Hieronder vindt u een video van de vernieuwde Synology DS Audio app: