vrijdag, december 1, 2023
Home Geen categorie Herpersing Rage Against The Machine – Live at the Grand Olympic Auditorium

Herpersing Rage Against The Machine – Live at the Grand Olympic Auditorium

0
Herpersing Rage Against The Machine – Live at the Grand Olympic Auditorium

NIEUWS – Het livealbum van de rapcore band Rage Against The Machine krijgt een tweede ronde. Voor de plaat ‘Live at the Grand Olympic Auditorium’ staat een herpersing gepland. Goed nieuws voor de fans…

herpersing LP Het laatste Rage-album met daarop het liveconcert in het Grand Olympic Auditorium (Los Angeles) wordt nogmaals geperst. De origineel uitgebrachte LP is van 25 november 2003, ruim drie jaar na het uiteenvallen van de band. Sindsdien een waar collector’s item. Goed nieuws voor de fans dus dat er een herpersing aankomt.