woensdag, november 29, 2023
Home Hi-Fi Audio-Life organiseert audio Show

Audio-Life organiseert audio Show

0
Audio-Life organiseert audio Show

Audio-Life in Buren organiseert op 30 september een mooie en interessante show waar u naar twee nieuwe speakers kunt luisteren.

Tijdens de geplande show op 30 september bij Audio-Life kunt u luisteren naar de nieuwe Micr/O van Devore Fidelity (zie afbeelding bovenaan). Tijdens het event is deze gekoppeld aan een Levante geïntegreerde versterker van Riviera Audio Labs. Daarnaast zal de Weiss DAC 501 met Roon! worden gedemonstreerd. Een volgens Audio-Life ‘fantastische DAC die een realistische beeld neerzet zoals je dat eigenlijk allen maar hoort vanaf een podium’.

Fleetwood Deville

Zoals beloofd worden er twee speakers gedemonstreerd bij de zaak. Die tweede is de Fleetwood Deville. Een legendarische speaker die volgens Audio-Life tot de beste in de markt behoort: ‘hij is ontwikkeld door Jonathan Weiss van OMA audio en raakt een emotie en een gevoel van echtheid zoals je maar heel zelden zal horen. Volgens de mannen van Audio-Life een systeem dat tot in de kern past in de filosofie van het bedrijf. De Deville zal te horen zijn in combinatie met een Galder draaitafel van Bergmann, een DAC 5 en loopwerk 5 van Audio Note. Een combo die zijn gelijke niet kent’.

Audio-Life laat weten dat vooraf aanmelden prettig is, dat kan via een mail naar info@audio-life.nl. Of gewoon via de aloude telefoon: 06-24380328. De show vindt plaats aan de Hulsterstraat 26a in het mooie Buren, tussen 11.00 uur en 16.00 uur.