vrijdag, december 1, 2023
Home Hi-Fi Pro-Ject Dark Side Of The Moon platenspeler

Pro-Ject Dark Side Of The Moon platenspeler

0
Pro-Ject Dark Side Of The Moon platenspeler

Pro-ject – bekend om z’n bijzondere speciale themamodellen platenspelers heeft een Dark Side Of The Moon-editie uitgebracht.

Als u iets bijzonders qua design in de huiskamer wilt, verknocht bent aan vinyl én warme gevoelens voor het werk van Pink Floyd koestert zit u goed met de nieuwe Pro-Ject platenspeler. Deze speciale uitvoering is uitgebracht ter gelegenheid van ‘t 50-jaar geleden uitgekomen album The Dark Side Of The Moon. De iconische cover met het prisma is op – vinden wij – geslaagde wijze ‘nagebouwd’. Zo is er het driehoekige glazen draaiplateau en een door LED’s geprojecteerde regenboog op de juiste plek. De uitstekende aan/uit-handle op deze Pro-Ject fungeert als de binnenkomende straal wit licht. Er is gedacht aan een dimfunctie, voor als de kleurenshow u wellicht eens wat te veel van het goede wordt.

Alles meegeleverd

Meegeleverd wordt een low resonance 8,6 inch toonarm, bestaande uit acryl en zwart aluminium. Ook is er het Pick It Pro Special Edition cartridge, zodat u meteen aan het luisteren kunt slaan. Handig is verder de eveneens meegeleverde 7” single-adapter. Heel goedkoop is deze speciale en gelimiteerde uitvoering dan weer niet. Pro-Ject vraagt er €1799 voor. Maar dan hebt u wel iets bijzonders staan.